Hjemmebanen

Er du på udebane? Så besøg vores hjemmebane!

Afspil video

Et meningsfuldt liv for de unge

Over 50.000 unge i alderen 17-29 år har endnu ikke fundet deres vej ind på arbejdsmarkedet eller i uddannelsessystemet.

Hjemlige udfordringer, begrænset karriererådgivning og et markant samfundspres er nogle af de faktorer, der har ledt dem ind i en livsfase præget af usikkerhed omkring fremtiden.

Disse unge har ofte oplevet psykiske udfordringer, perioder med mistrivsel og social angst, hvilket har gjort det sværere for dem at tage de næste skridt mod uddannelse eller arbejde.

Vi tror på disse unges potentiale og vi vil bidrage til, at hjælpe dem med at opdage og styrke deres egne evner.

Vi vil guide dem til at mestre hverdagens udfordringer, opbygge social robusthed og nedbryde de barrierer, der står mellem dem og deres uddannelses- og jobmuligheder.

Ved at gøre dette, hjælper vi dem ikke kun med at navigere i deres nuværende situation, men også med at ruste dem til at skabe en positiv fremtid.

Læs mindre Læs mere

Vejen til en styrket tro på fremtiden

Vi tilbyder et skræddersyet kompetence forløb for de unge. Forløbet opbygges omkring et program som består af tre dele, og som rammer de unge på deres egen hjemmebane:

1. Fysisk aktivitet: Forståelse af fysisk og mental sundhed i kontekst af den unges eget liv.

2. Job- og uddannelsesrettede aktiviteter: Opbygning af CV og LØFT-plan, samt fremtidsworkshops hvor formålet er, at styrke troen på en lys fremtid og bygge bro mellem de unge og erhvervsliv eller uddannelse.

3. Coachingforløb: Fokus på unges hverdag og trivsel, samt redskaber til sunde vaner, målsætninger og opbygning af konstruktive vaner. Heriblandt afholdes madlavningsforløb med henblik på en sund hverdag på budget.

Læs mindre Læs mere

Kontakt

For at høre mere om hjemmebanen kan Morten kontaktes på:

Telefon: 61 26 29 27

Mail: info@idraet.nu

Eller via hjemmesidens kontaktformular.

Styrkelse af unge gennem fællesskab

Innovativ metode til at bygge bro mellem ungdom og arbejdsmarkedet

Vejen til en styrket tro på fremtiden går gennem et fællesskab, hvor der i samlet flok bygges et stærkere fundament for at klare sig selv. 

Aktiviteter har fokus på at tage kontrol over en hverdag med bekymringer, ukonstruktive vaner og en uklar fremtid. Vi bygger op omkring den unges sundhed – både mentalt og fysisk således, at vores unge får en større robusthed og tro på egne evner. 

For at bygge bro mellem de unge uden for arbejdsmarkedet, ønsker vi at gøre mødet med det lokale erhvervs- og uddannelsesliv mere tilgængeligt. Det skal være sjovt og uformelt at møde en mulig kommende arbejdsgiver, så derfor kridter vi banen op, og inviterer lokale aktører til at møde de unge i et spil floorball, fodbold eller noget helt tredje – alt sammen på de unges Hjemmebane

Referencer

Kontakt os