Kontakt

Kontakt os

Ring til os på 61 26 29 27 eller send os en mail på info@idraet.nu.
Vi ser frem til at høre fra jer!

Du er også meget velkommen til at skrive til os gennem vores kontaktformular her på siden.

Hvis din kommune har udfordringer med at motivere og fastholde personer, der ikke er vant til motion eller til at deltage i traditionelle idrætstilbud, så står vi klar til at hjælpe. Vi vil meget gerne tage en snak over en kop kaffe, omkring hvordan vi kan støtte jer i at nå disse særlige grupper og fastholde dem i en sund livsstil.

Ring til os på 61 26 29 27 eller send os en mail på info@idraet.nu.
Vi ser frem til at høre fra jer!

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

  Fokusområde

  Tilpasset idræt

  Tilpasset idræt medfører beviseligt positive forandringer på individets fysiske- og psykosociale sundhed.

  Gennem inklusion i planlægning, udførelse og uddannelse i tilpasset idræt, motiveres deltagerne i vores indsatser til at indgå i trygge, relationsopbyggende og bæredygtige idrætsfællesskaber.

  Vi arbejder ud fra en co-creation tilgang, med vores målgrupper i centrum, hvilket sikrer stabilitet, ejerskab og tilhørsforhold til vores aktiviteter.

  Fokusområde

  Samarbejde på tværs

  For at kunne skræddersy aktiviteter, workshops og uddannelse til sårbare og udsatte borgere på bedste vis, samarbejder vi med eksperter, på tværs af bl.a. patientforeninger, forvaltninger og interesseorganisationer.

  Vores erfaring er, at de mest succesfulde indsatser opnås gennem strukturerede og stærke partnerskaber. Idrætsfællesskabet er altid klar til at mødes til en samtale omkring et muligt samarbejde.

  Fokusområde

  Uddannelse og workshops

  Vi tilbyder uddannelse og workshops til vores målgrupper, hvor der er fokus på at være en god instruktør samt det at være rollemodel.

  Dette kalder vi GameChanger og vores deltagere får her de rette værktøjer til selv at facilitere motiverende, udviklende og inkluderende idrætsaktiviteter i deres lokalområder.

  Vi opkvalificerer samtidig personale og andre, som arbejder tæt med udsatte og sårbare målgrupper, i målgruppespecifik idræt herunder strukturering, facilitering og implementering af tilpasset idræt.

  Fokusområde

  Sparring og rådgivning

  Vi rådgiver bl.a. institutioner, kommuner og private i, hvordan man skaber de mest optimale forudsætninger for, at udsatte og sårbare bliver en del af sunde, sociale og aktive idrætsfællesskaber.

  Vi har solide erfaringer med at skabe positive og inkluderende idrætsfællesskaber for udsatte og sårbare borgere. Dette kan du læse mere om under “Støttede projekter”.

  Tag endelig kontakt til os, hvis I har brug for relevant sparring og rådgivning.